Σχετικά με εμάς

Το Δημιουργώ είναι επιστημονικός χώρος που εδώ και 12 χρόνια έχει ως στόχους μια ολόπλευρη θεραπευτική προσέγγιση σε παιδιά και ενήλικες.

Η διεπιστημονική μας ομάδα αποτελείται από παιδοψυχίατρο, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, παιδαγωγούς, θεατρολόγους. Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες των θεραπευόμενων μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για ένα μέλλον που όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες.

Η Ομάδα μας

Ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων θεραπευτών και γιατρών, πάντα πρόθυμο να στηρίξει κάθε παιδί και να συμβουλέψει με εκτίμηση και σεβασμό τους γονείς.

Θέσεις εργασίας

Είμαστε μια μικρή ομάδα με μεγάλη δυναμική και όνειρα. Εργαζόμαστε όλοι μαζί έχοντας κοινούς στόχους και όραμα. Κάθε μέλος της διεπιστημονικής ομάδας μας προσφέρει στο σύνολο στο μέγιστο και εξελίσσεται.

Μας ενδιαφέρουν οι συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν μεράκι, δημιουργικότητα και πολλές ιδέες.

Παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας στο sofialoukou@yahoo.gr. Εάν ενδιαφέρεστε για Πρακτική άσκηση στείλτε το βιογραφικό σας σημειώνοντας στο θέμα ‘πρακτική άσκηση’.